Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten is 5 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten estimated approx 20’preparacion-45’horneado.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten using 9 ingredients and 18 steps. Here is how you can achieve it.
Es una receta muy rápida y sencilla de hacer con un resultado maravilloso, el sabor del baicon con la carne picada.... y esa textura que le proporciona la leche evaporada junto al gratinado de cuatro quesos.... una delicia para el paladar!
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten:
- 1 masa brisa sin gluten (sacaremos del frío dos horas antes de cocinar)
- 500 gr. berenjenas
- 250 gr. carne picada (en mi caso de pollo)
- 100 gr. cebolla picada
- 100 gr. baicon en tiras
- 100 gr. queso rallado (4 quesos)
- 150 ml. leche evaporada
- 4 cucharadas aceite de oliva
- Sal a gusto
Steps to make to make Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten
- Preparamos todos los ingredientes
- Molde a usar: redondo 27 cm. de diámetro
- Precalentamos el horno a 200 grados calor arriba y abajo
- Lavamos las berenjenas, secamos y cortamos en rodajas finas
- Ponemos las berenjenas en una bandeja para horno, rociamos con un poco de aceite las berenjenas y sal, metemos al horno hasta que se asen, unos 15’ reservar.
- Ponemos nuestra masa brisa encima del molde y colocamos muy bien presionando la masa hacia las paredes del molde, con un tenedor pinchamos la base de la masa, colocamos encima su papel de hornear
- Metemos al horno con el papel puesto durante 10’ quitamos el papel y dejar horneándose 5’ más, sacar del horno
- En una sartén ponemos el aceite, cuando esté caliente ponemos la cebolla troceada, cuando esté blandita añadimos la carne picada, y esperaremos a que la carne esté bien hecha
- Añadir el baicon rehogar, añadir la leche evaporada
- Dejaremos cociendo hasta que quede una masa espesa
- Cogemos nuestra masa que ha salido del horno y pondremos una base de berenjenas, cubrir muy bien
- Encima de las berenjenas pondremos nuestra mezcla de carne picada, extender muy bien por toda la superficie
- Por último pondremos nuestro queso rallado por encima
- Meteremos en el horno durante 30’ hasta que quede gratinado el queso
- Pondremos sobre rejilla hasta que enfríe un poco (15’)
- El resultado es estupendo
- La berenjena muy blandita con un delicioso sabor a carne picada y baicon
- Listo para comer!
As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have more natural control over your diet plan and adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't require to learn them yet just if you master some simple food preparation methods.
This isn't a complete guide to fast as well as simple lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Tarta de berenjenas y carne picada con masa brisa, sin gluten. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment