Filetes empanados con ajo y perejil (BLW)
Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Filetes empanados con ajo y perejil (BLW). It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Filetes empanados con ajo y perejil (BLW) is one of the most favored of current trending meals on earth. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They're fine and they look fantastic. Filetes empanados con ajo y perejil (BLW) is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Filetes empanados con ajo y perejil (BLW), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Filetes empanados con ajo y perejil (BLW) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Filetes empanados con ajo y perejil (BLW) using 7 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.
Una receta más típica y más antigua que la tos, pero que da muy buen resultado con estos pequeños toques. Ideal para dejar la comida hecha o para comerla fuera de casa.
Es muy fácil de hacer, pero se monta algo de lío.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Filetes empanados con ajo y perejil (BLW):
- 1 pechuga de pollo campero (amarillo) fileteada
- 1 cucharada rasa harina integral
- 1 cucharada rasa harina de garbanzo
- 5 cucharadas pan rallado con ajo y perejil
- 1 huevo campero grande
- aceite para freír
- sal y pimienta
Steps to make to make Filetes empanados con ajo y perejil (BLW)
- Salpimentar al gusto los filetes de pollo. Mejor campero, es más sano y sabroso. Si hay bebés pequeños, partir trozos como si fueras a hacer fingers, o sea del tamaño de tu dedo índice. Lo partirán y agarrarán mejor.
- Preparar lo que yo llamo una "cadena de montaje", o sea un plato con harina, otro con huevo y el último, más pegadito a la sartén, con pan rallado
- El pan rallado lo puedes comprar ya hecho solo o con ajo y perejil, o hacerlo tú con pan duro que tritures en un robot o picadora, añandiéndole el perejil y el ajo picados (o también ajo en polvo).
- Pasar cada filete por harina, sacudiendo el exceso. Su función es sellarlo y que quede jugoso tras la fritura
- Luego pasarlo por huevo, así se adhiere bien el pan rallado
- Después pasarlo por pan rallado, que es lo que lo va a "empanar"
- Freírlos en aceite muy caliente durante 2-3 minutos. Fríe bien cuando salen burbujas alrededor.
- Darle la vuelta y freírlos por el otro lado un par de minutos.
- Los puedes dejar más claritos, si los fríes poco, o más dorados, si los fríes más tiempo (eso al gusto)
- Escurrir en papel absorbente. Yo pongo dos papeles de uno especial para fritos que venden en Ahorramás
- Freír tantas tandas como te salgan
- Si los vas a llevar para comer fuera de casa, mételos en el táper cuando hayan enfriado completamente si no se reblandecen
As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have much more natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or even more ingredients or is a little more or less hot, you can make easy changes to attain this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. As for basic food preparation skills for beginners you don't require to learn them however just if you understand some basic cooking strategies.
This isn't a full guide to quick and also easy lunch recipes yet its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Steps to Make Ultimate Filetes empanados con ajo y perejil (BLW). Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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