Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma
Hello everybody, it is John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma is something which I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma estimated approx 30 minutos.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma using 11 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
Una receta súper sencilla pero cargada de sabor que he preparado para aprovechar las últimas berenjenas del huerto de mi madre.
Ingredients and spices that need to be Get to make Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma:
- 2 berenjenas
- 1 kg de mejillones gallegos
- 1 pimiento rojo
- 1 cebolla
- 1 tomate maduro rallado
- 1 bola de mozzarella fresca
- 20 ml de nata
- 1 cda de Maizena
- 1 cda de cúrcuma
- Sal
- Aceite de oliva virgen extra
Steps to make to make Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma
- Lavamos, secamos y cortamos por la mitad las berenjenas. Con ayuda de una cucharilla vaciamos su carne y reservamos. En cazuela con abundante agua con sal ponemos a cocer las berenjenas durante unos 15 minutos. Escurrimos, retiramos y reservamos.
- Mientras tanto, abrimos al vapor los mejillones y, reservamos sus jugos de cocción.
- Por otro lado, en una sartén ponemos dos cucharadas de aceite y pochamos las verduras que previamente habremos picado menudas (cebolla, pimiento y carne de la berenjena).
- Cuando la carne de la berenjena comience a cambiar de color, añadimos el tomate rallado y rehogamos y dejamos cocinar durante dos minutos más.
- A continuación, vertemos un poco de los jugos de cocción de los mejillones, rehogamos y dejamos que se evapore por completo.
- Apartamos la sartén del fuego y, rellenamos las berenjenas con la farsa que acabamos de preparar.
- Repartimos los mejillones por encima de las berenjenas y colocamos las mismas en una fuente apta para el horno. Reservamos.
- Por otro lado, en un cazo ponemos el resto de los jugos de cocción de los mejillones y añadimos el jugo que hayan soltado las verduras al cocinarse. Llevamos al fuego y dejamos hervir.
- A continuación, añadimos la nata, la Maizena y la cúrcuma. Mezclamos bien y ponemos en su punto de sal.
- Napamos las berenjenas con la salsa de cúrcuma que acabamos de preparar y, vertemos el resto en el fondo de la fuente.
- Por último, cortamos la mozzarella en lonchas no muy gruesas que colocamos sobre las berenjenas. Llevamos al horno, precalentado a 180º, y dejamos cocinar hasta que la mozzarella esté fundida. Servimos de inmediato.
As your experience and also self-confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or more components or is a little bit basically spicy, you can make easy changes to attain this goal. Simply put, start making your dishes promptly. As for fundamental food preparation skills for newbies you don't require to learn them yet only if you understand some simple cooking methods.
This isn't a full guide to fast as well as simple lunch recipes however its excellent something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Award-winning Berenjenas rellenas de mejillones en salsa de cúrcuma. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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