Tian en abanico de berenjenas

Tian en abanico de berenjenas

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Tian en abanico de berenjenas. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Tian en abanico de berenjenas is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Tian en abanico de berenjenas is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Tian en abanico de berenjenas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tian en abanico de berenjenas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tian en abanico de berenjenas is 3 Comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tian en abanico de berenjenas estimated approx ~50 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Tian en abanico de berenjenas using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

La última vez que estuvimos en Francia, fue de ruta por los Pirineos 🏔, y lo pasamos francamente bien ... aunque no era nuestra primera vez —ni que íbamos, ni que lo pasábamos bien..jajajaja 🤦🏻‍♀️🙈—. Sin embargo, recuerdo como si fuera ayer, la primera vez que fuimos a Paris —de eso ya hace bastante años—, y lo emocionada que estaba, ya que iba a pisar los mismos sitios que pisó Audrey Hepburn, en la película homónima a mí...
Reconozco que este plato típico provenzal debería ir en bandeja, y no en forma de abanico, pero a mi me encanta presentarlo así 😍... además es fácil y rápido de hacer ... y queda riquísimo! Lo único que le falta es acompañarlo con un buen Ribera (ya que en vinos franceses sólo me pierden el champagne y el cognac).
❤️🇫🇷❤️

#felizconmihuerto
#recetasconhistoria
#micocinaviajera #francia

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tian en abanico de berenjenas:

  1. 3 Berenjenas medianas recién cogidas del huerto
  2. 6 Tomates recién cogidos del huerto (fueron los que necesitamos para las 3 berenjenas)
  3. Queso de barra (cortado en lonchas, tantas como cortes les hagamos a las berenjenas)
  4. Jamón ibérico (cortado en lonchas, tantas como cortes les hagamos a las berenjenas)
  5. 1 Yogur griego
  6. Manojo Perejil (picadito)
  7. 1 Cucharada Pimienta recién molida
  8. 1 Cucharada Eneldo
  9. 1 Cucharadita Sal
  10. Aceite de oliva virgen extra

Steps to make to make Tian en abanico de berenjenas

  1. Cortamos las berenjenas longitudinalmente, pero sin terminar el corte, para que no se separen las lonchas—esto es gusto personal, porque me parece precioso como queda en el plato. Espolvoreamos la sal, para que suelten todo el jugo, y las dejamos reposar 30 minutos. A continuación las secamos con papel absorbente.
  2. Limpiamos los tomates y los cortamos en rodajas.
  3. En un vaso de batidora, mezclamos el yogur con el perejil, el eneldo, la pimienta y un chorrito de aceite. Reservamos.
  4. Precalentamos el horno a 180°C. Y colocamos las berenjenas sobre un papel de horno, y entre cada una de sus lonchas, le metemos una de queso, otra de jamón y una o dos rodajas de tomate. Le echamos por encima la salsa que habíamos preparado.
  5. 35 minutos después, a esa temperatura... Sólo nos queda emplatar... y disfrutar! ❤️🍆❤️

As your experience and also confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to serve a dish that uses less or even more ingredients or is a bit basically zesty, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you do not need to discover them yet only if you understand some simple food preparation strategies.

This isn't a total overview to fast and easy lunch recipes but its excellent food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Steps to Make Ultimate Tian en abanico de berenjenas. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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